zakelijk

Wij masseren ook bij organisaties

Wilt u uw personeel tegen gunstige tarieven op een van de meest doeltreffendste manieren laten ontspannen? Door middel van een stoelmassage vergroten uw werknemers hun vitaliteit, laden ze zich op en kunnen ze weer boordevol frisse energie aan de slag!

Betrokkenheid en vakbekwaamheid staan bij het geven van onze stoelmassages voor ons centraal. Als netwerkorganisatie beschikt Wij Masseren over een groot netwerk van gekwalificeerde en ervaren masseurs die door op de persoon afgestemde massages zorgen voor minder werk gerelateerde fysieke klachten bij uw werknemers. Elke masseur wordt zorgvuldig geselecteerd op deskundigheid, professionaliteit, inlevingsvermogen en toegankelijkheid. Door mijn huidige functie als docent bij de HRM opleiding van de Hogeschool van Amsterdam, en jarenlange ervaring in dit vak, heb ik mijn bekwaamheid in het selecteren van personeel ontwikkeld.

Referentie Rosa Wassink, Arbocoördinator bij het Nova College:

Wij Masseren denkt mee als gaat om de organisatie van de stoelmassages en over de te halen doelstellingen binnen het Gezondheidsbeleid. De masseurs zijn professioneel, deskundig en denken mee. Daarnaast zijn ze flexibel in de praktische uitvoering.

De meerwaarde zit vooral in de persoonlijke aandacht en het talent van de masseurs om medewerkers op hun gemak te stellen.

WAT LEVERT STOELMASSAGE OP?

  • Verlaagt stress en bevordert de psychische en lichamelijke gezondheid.
  • Directe afname fysieke klachten en ontspanning.
  • Bewustwording van de fysieke en mentale staat en de eigen verantwoordelijkheid voor het welzijn van het eigen lijf.
  • Management informatie waarmee u het gezondheidsbeleid kunt evalueren en evt. bijstellen.

BELEVING STOELMASSAGE

De stoelmassages van Wij Masseren zijn geen standaard massages. Wij stellen mensen op hun gemak en nemen de tijd en aandacht voor de gemasseerden, om te vragen hoe het gaat en of er klachten zijn. Wij leggen de keuze voor een ontspannings-of sportmassage met of zonder olie neer bij de werknemer. Bij pijnklachten zorgen wij voor pijnverlichting, geven we advies of oefeningen mee en/of verwijzen we door naar specialisten binnen uw organisatie of daarbuiten. Het liefst werken wij in een afgesloten ruimte met ontspanningsmuziek.

EVALUATIE

Op uw verzoek houden de masseurs geanonimiseerde gegevens bij van de soort klachten, de frequentie en de doorverwijzingen. Ook houden wij op verzoek enquêtes onder de gemasseerden. Ik verwerk vervolgens alle bovenstaande informatie tot een bondig jaarlijks evaluatieverslag met aanbevelingen en aandachtspunten.

PLANNINGSYSTEEM

Wij Masseren beschikt over een eigen planningsysteem waar u kosteloos gebruik van kunt maken. Eén van de voordelen van het systeem is dat uw werknemers zich rechtstreeks in 2 minuten kunnen inschrijven voor een stoelmassage aan de hand van een link in een persoonlijke mail. Dit geeft u ook de mogelijkheid om eventueel te differentiëren in het aanbieden van de stoelmassages.

WAT KOST HET?

  • 21 euro ex BTW voor een massage van 20 minuten
  • 32 euro ex BTW voor een massage van 30 minuten

NIHILWAARDERING

De stoelmassages kunnen, onder voorwaarden, fiscaal gezien onder de zogenaamde nihil waardering vallen. Zij gaan dan niet ten koste van de vrije ruimte van de werkkostenregeling. Het stoelmassage aanbod moet dan voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • De stoelmassage is opgenomen in het Arbo-plan van de onderneming.
  • De massage wordt op de werkplek tijdens kantooruren uitgevoerd.
  • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

INTERESSE IN STOELMASSAGES IN UW ORGANISATIE?

Vraag dan via info@wijmasseren.nl vrijblijvend een offerte aan of bel/mail/app mij voor een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Jacqy van Thuijl

06-29489090