particulier

Welkom bij WIJ MASSEREN

Referentie particulier client:

Een massage van Jacqy kenmerkt zich door ruimte. Ruimte voor ontspanning, om adem te halen, te voelen en los te laten. Jacqy is toegankelijk en puur, dichtbij maar niet té. Zacht en vriendelijk maar stevig wanneer nodig. Kortom bij 'Wij Masseren' ben je in de kundige handen van een fijn mens.

Voorafgaand aan de massage stemmen wij af wat jij op dat moment graag wilt. Dit gesprek is de basis van een speciaal op jou afgestemde behandeling waarbij er een combinatie kan worden gebruikt van verschillende massagetechnieken. Hierdoor word je uitgenodigd om echt tot jezelf te komen, je sportprestaties te verbeteren, pijn te verlichten en/of je bewust te worden van de relatie tussen je fysieke en mentale gesteldheid.

Door een massage komen er spanningen los waardoor er lichamelijk en mentaal ruimte ontstaat. Soms is er, om echt los te laten, meer nodig dan een goede massage. Dat is de reden dat ik je ook coaching aanbied.

Heb je geen zin de deur uit te gaan? Dan kom ik graag bij je langs om je thuis te masseren en/of te coachen. Kijk hier voor de diverse tarieven.

Aanbod massages

Ontspanningsmassage

In toenemende mate brengt onze moderne levensstijl allerlei vormen van lichamelijke en emotionele stress met zich mee. Het natuurlijke herstellingsvermogen van het lichaam voor stress kan makkelijk overweldigd raken, hetgeen leidt tot verhoogde spierspanning, hoge bloeddruk en overprikkeling. Massage speelt een belangrijke preventieve rol in het bestrijden van deze effecten. Het is een van de doeltreffendste manieren om te ontspannen. Tijd aan jezelf besteden tijdens de massage en alle spanningen van de dag loslaten is al heilzaam op zich.

Sportmassage

Sportmassage is oorspronkelijk ontwikkeld voor topsporters om bepaalde, door sport ontstane, klachten te verminderen. De sportmassage helpt aanzienlijk bij het verminderen van spanning en melkzuur in de spieren van de sportman of vrouw. Hierdoor kan zowel het bloed als de zuurstof in de spieren herstellen. Sportmassage wordt tegenwoordig ook toegepast bij veel mensen die niet aan topsport of zelfs helemaal niet aan sport doen. Het is in veel gevallen een probaat middel gebleken tegen rug-, nek of schouderklachten, onder andere veroorzaakt door een verkeerde werkhouding of intensief computergebruik. Onze sportmassage richt zich zowel op de sportmensen als de patiënten die met dergelijke klachten kampen.

Stoelmassage

Door een speciaal ontworpen stoel kunnen dynamische massagebehandelingen door de kleren heen of met olie worden gegeven in een sessie van bijvoorbeeld dertig minuten. Na een stoelmassage voelt u zich weer fris en scherp. Stoelmassages zijn ook zeer geschikt voor bedrijven. De stoelmassage concentreert zich vooral op schouders, nek en armen waar de meeste kantoorklachten voorkomen. Massage speelt een belangrijke preventieve rol om de effecten van deze stress te bestrijden.

Triggerpointmassage

Triggerpoints of spierknopen zijn vaak de oorzaak van pijn en bewegingsproblemen. Het zijn lokale verkrampingen in het spierweefsel die pijn, tintelingen of gevoelloosheid veroorzaakt. Vaak veroorzaken ze klachten op een andere plek dan waar de spierknoop zich bevindt. Zo kan iemand pijn onder zijn voet hebben, maar de triggerpoint bevindt zich in het onderbeen. Triggerpoints ontstaan vooral door overbelasting. Bijvoorbeeld ongeluk, lichamelijk zwaar werk, vaak herhaalde bewegingen, stress en last but not least: ongunstige (werk)houding. Gevolgen van triggerpoints zijn dan ook vaak bewegingsbeperking of pijn, die zonder behandeling jaren kunnen voortbestaan. Triggerpointmassage werkt met vingerdruk en zorgt ervoor dat de spier zich weer kan ontspannen.

Tarieven

Tarief massages

sport- / stoel- / ontspanningsmassage of triggerpoint behandeling 30 minuten € 35,-
sport- / stoel- / ontspanningsmassage of triggerpoint behandeling 45 minuten € 50,-
sport- / stoel- / ontspanningsmassage of triggerpoint behandeling 1 uur € 65,-
sport- / stoel- / ontspanningsmassage of triggerpoint behandeling bij u thuis 1 uur € 80,-

10-Rittenkaarten massages

sport- / stoel- / ontspanningsmassage of triggerpoint behandeling 10-rittenkaart van 30 minuten
€ 32,50 per 30 minuten
€ 325,-
sport- / stoel- / ontspanningsmassage of triggerpoint behandeling 10-rittenkaart van 1 uur
€ 62,50 per uur
€ 625,-

Tarief Coaching

Coachingsgesprek 30 minuten € 50,-
Coachingsgesprek 45 minuten € 75,-
Coachingsgesprek 1 uur € 95,-

Tarief Advies

Adviesgesprek 1 uur € 120,-

Niet nakomen van de afspraak
Bij het afzeggen van een afspraak binnen 48 uur ben ik genoodzaakt de massage in rekening te brengen. De tijd is te kort om nog een andere afspraak in te plannen. Je ontvangt hiervoor een factuur.

Coaching

Coaching voor jezelf of voor (een gedeelte van) de organisatie? Passend bij je ontwikkelvraag bied ik je verschillende manieren van coaching:

  • Je hebt behoefte aan een 1-op-1 gesprek gefocust op je persoonlijke groei?
  • Er is een ontwikkelvraagstuk naar voren gekomen?
  • Je hebt een casus die je graag wilt analyseren of voorbereiden?
  • Je denkt te vaak 'had ik niet meer uit deze situatie kunnen halen'?

Allemaal goede redenen om met een coach aan de slag te gaan!

Ontwikkelen en aanboren van 'psychologisch kapitaal'

80% van wat je leert, leer je in de praktijk. Ik beschouw ontwikkeling dan ook als een cyclisch en continue proces waar we samen sturing aan kunnen geven. Mijn coaching staat voor het begeleiden van teams of individuen binnen organisaties en zzp’ers. Doel is om aanwezige talenten en krachten aan te boren en te helpen eventuele belemmeringen te hanteren.

Ik bied coaching op maat. Afhankelijk van de vragen en doelstellingen, en passend bij jouw mogelijkheden en ambities. En aansluitend op jouw talenten en persoonlijkheid.

Methode en stijl van coaching

Ik richt mij in mijn coaching op jouw 'psychologisch kapitaal' en combineer elementen vanuit verschillende benaderingen tot een aanpak die diepgaand leren en effectief functioneren bevordert. De essentie daarvan is het afstemmen op idealen en kernkwaliteiten, maar ook bewustwording en het aanpakken van interne belemmeringen. Deze aanpak is wetenschappelijk onderbouwd.

Coaching maakt je zelfbewuster, authentieker en meer autonoom. Mijn coaching kan ook op de werkvloer plaats vinden. De coaching vindt dan meer plaats in het licht van jouw functioneren en tegen de achtergrond van de organisatiecontext.

Alle massages kunnen aangevuld en/of gecombineerd worden met een coachingsgesprek. Afhankelijk van de duur van het coachingsgesprek en de massage worden de meerkosten in overleg besproken.

Advies

Klaar voor de toekomst?

In een omgeving die steeds sneller verandert, is het voor u een uitdaging om medewerkers 'fit' voor de toekomst te houden. Hoe zorgt u er bijvoorbeeld voor dat uw werknemers vitaal, vakbekwaam en gemotiveerd blijven? En hoe blijven zij een goede bijdrage leveren aan uw organisatie? Kortom: hoe houdt u uw medewerkers duurzaam inzetbaar?

Grip op duurzame inzetbaarheid: een integrale aanpak

Duurzame inzetbaarheid vraagt wat mij betreft om het slim combineren van HR-instrumenten. Naast het aanscherpen van bepaalde HR-instrumenten voor duurzame inzetbaarheid, is het vooral van belang ze integraal in te zetten bij het beperken van inzetbaarheidsrisico's en het vergroten van werkgeluk. Kortom, u krijgt duurzaam inzetbare medewerkers die met plezier naar het werk gaan. Nu én in de toekomst.

In een aantal werksessies kan ik u helpen met het maken van een actie-en/of beleidsplan of bij het ondersteunen en implementeren van een plan van aanpak en bij (gedrags)verandering.

Meer weten?

Wilt u aan de slag met de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers of advies over geschikte HR-instrumenten? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.