Welkom bij WIJ MASSEREN

Massagecursussen

Wij Masseren geeft praktijkgerichte massagecursussen, voor zowel beginners als gevorderden. Wat onze cursussen bijzonder maakt is de hoge kwaliteit en de intensieve, persoonlijke begeleiding door bekwame vakdocenten die graag hun passie met je delen.

Wij streven ernaar dat iedere deelnemer op zijn eigen wijze de fijne kneepjes van het vak leert. De kwaliteit van een massage zit, naast beheersing van de technische handgrepen, ook in invoelend vermogen en aanwezigheid. Hieraan wordt in onze cursussen ook aandacht besteed.

Je ontvangt altijd een gratis cursusmap waarin de belangrijkste theorie en praktijk van het masseren van de betreffende cursus staat weergegeven. Tijdens de cursussen oefen je op een mede-cursist. Het ondergaan van de massage is net zo belangrijk als het geven van de massage want zo weet je ook hoe de toegepaste technieken aanvoelen.

Bij elke les staan kwaliteit, aandacht en plezier voorop!

Locatie                 : Onze sfeervolle ruimte aan de Stephensonstraat 38 in Haarlem.

Groepsgrootte   : Minimaal 6 en maximaal 14.

Startdata             : Check de facebookpagina Wij Masseren

Je ontvangt na het volgen van iedere cursus een certificaat van deelname!

Oriëntatiecursus masseren

Start 2019 12-10 19-10 2-11 9-11 en 23-11 2019

Start 2020 11-01 18-01 25-01 01-02 en 08-02

                    07-03 14-03 21-03 04-04 en 11-04

Locatie Stephensonstraat 38 Haarlem

Informatie Jacqy van Thuijl 06-29489090

Gedurende deze praktijkgerichte cursus leer je in 5 ochtenden o.a. de klassieke massagehandgrepen van de achterkant van het lichaam. Je leert zachte vormen van massage en diep in de spieren en weefsels te masseren. Ook wordt aandacht besteed aan de belangrijkste spiergroepen. We leren je te masseren vanuit ontspanning, onder andere door je eigen lichaam zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

Tijdens de cursus ontvang je een gratis cursusmap. Hierin staat de belangrijkste theorie en praktijk van het masseren weergegeven. Tijdens de cursus oefen je op een (mede-cursist). Het ondergaan van de massage is net zo belangrijk als het geven van de massage want zo weet je ook hoe de toegepaste technieken aanvoelen. Het aantal deelnemers is minimaal 6 en maximaal 14. Om te waarborgen dat er kwalitatieve begeleiding is, werken we met 2 trainers.

Na deze cursus kun je verder gaan met de cursus Oriëntatiecursus Masseren vervolg (link).

De cursus wordt altijd in het weekend gegeven en vindt plaats in de sfeervolle cursusruimte van Wij Masseren, Stephensonstraat 38 in Haarlem.

Dit alles voor maar €220,-. Neem je een vriend/vriendin/partner mee dan ontvangen jullie beide 10% korting en kost de cursus slechts €198,-. Optie: betaling in 2 gedeelten.

Na aanmelding via info@wijmasseren.nl mailen wij je een intake formulier met het verzoek het ingevulde formulier binnen 5 werkdagen te routerneren.

Na aanmelding kun je het lesgeld binnen 5 werkdagen overmaken op: NL 60 INGB 0677 8859 62 t.n.v. J. van Thuijl.

Wat neem je mee?

✔ Makkelijk zittende kleding
✔ Voor op de massagetafel een eenpersoons hoeslaken
✔ 2 badlakens en 2 kleinere handdoeken
✔ Massage-olie

Oriëntatiecursus Massage vervolg

Tijdens de cursus komt het masseren van het hele lichaam aan bod en leer je om dieper op de spieren te werken met knedingen. Dit zijn de effectiefste handgrepen om spierpijn te bestrijden. De massagetechnieken worden uitgebreider behandeld en we gaan in op het psychosomatische aspect van masseren.

Daarnaast gaan we in op de anamnese ofwel de manier om erachter te komen wat je gaat masseren en hoe je dat gaat doen. Tijdens de cursus ontvang je een gratis cursusmap. Hierin staat de belangrijkste theorie en praktijk van het masseren weergegeven. Het aantal deelnemers is minimaal 6 en maximaal 14. Om te waarborgen dat er kwalitatieve begeleiding is, werken we met 2 trainers!

De cursus vindt plaats in de sfeervolle cursusruimte van Wij Masseren, Stephensonstraat 38 in Haarlem. Alle deelnemers werken in tweetallen en er wordt veel gewisseld. Kom je samen met iemand anders, dan mag je samen masseren.

Dit alles voor maar €220,-. Neem je een vriend/vriendin/partner mee dan ontvangen jullie beide 10% korting en kost de cursus slechts €198,-.

Nu aanmelden (evt link naar planningsysteem of vermelding email adres)

Na je aanmelding kun je het lesgeld binnen 5 werkdagen overmaken op: IBAN ING 0677 8859 62 t.n.v. J. van Thuijl.

Wat neem je mee?

✔ Makkelijk zittende kleding
✔ Voor op de massagetafel een eenpersoons hoeslaken
✔ 2 badlakens en 2 kleinere handdoeken
✔ Massage-olie

Massagecursus gevorderden

De massagecursus gevorderden is de volgende logische stap voor jou als je de basistechnieken van het masseren beheerst. Theoretische kennis en praktische vaardigheden worden perfect op elkaar afgestemd. Tijdens het theoretische gedeelte komen o.a. anatomische kennis, veelvoorkomende klachten, indicaties en contra-indicaties aan bod. Tijdens de praktische lessen leer je petrissages, fricties en duimrollen uit te voeren. Na afloop ben je in staat om een volledige lichaamsmassage uit te voeren.

De cursus vindt plaats in de sfeervolle cursusruimte van Wij Masseren, Stephensonstraat 38 in Haarlem. Alle deelnemers werken in tweetallen en er wordt veel gewisseld. Kom je samen met iemand anders, dan kun je samen masseren.

De totaalprijs van de cursus is €227,-. Indien je inschrijving en je betaling tot 3 weken voor aanvang bij ons binnen zijn, ontvang je €30,-.

Aanmelden kan via de mail: info@wijmasseren.nl

Na je aanmelding kun je het lesgeld binnen 5 werkdagen overmaken op: IBAN ING 0677 8859 62 t.n.v. J. van Thuijl.

Wat neem je mee?

✔ Makkelijk zittende kleding
✔ Voor op de massagetafel een eenpersoons hoeslaken
✔ 2 badlakens en 2 kleinere handdoeken
✔ Massage-olie

Massageworkshop voor 2 of 4 personen

Wij stemmen de inhoud, duur, moment en prijs van de massage workshop af op jullie specifieke wensen en behoeften. Voor informatie kun je contact met Jacqy van Thuijl via info@wijmasseren.nl of 06-29489090.

De cursus vindt plaats in de sfeervolle cursusruimte van Wij Masseren, Stephensonstraat 38 in Haarlem.

Uitwisselingsavond

Regelmatig organiseert Wij Masseren een uitwisselingsavond (2,5 uur) voor mensen die de basistechnieken van het masseren beheersen.

We starten de les met een korte ronde, waarin jij onder andere vertelt wat jij graag wilt leren of oefenen. Daarna worden er 2-tallen gevormd en kan de eerste helft van de groep gaan masseren. Als jij de technieken die je wilde oefenen hebt gedaan, wisselen jullie van rol. Je krijgt dus zelf ook een massage Afhankelijk van de groepsgrootte zijn er 1 of 2 trainers aanwezig.

De prijs van de uitwisselingsavond is €45,-. De avond gaat door bij minimaal 4 deelnemers.

Houd voor data van de uitwisselingsavonden onze facebook site Wij Masseren in de gaten!