over mij

Jacqy van Thuijl

Ruim 8 jaar geleden ben ik professioneel gaan masseren en heb ik meerdere opleidingen gevolgd op het gebied van klassieke ontspanningsmassage, sportmassage, reiki, stoelmassage en triggerpoint therapie. Voor mij is lichaamsbewustwording, naast mentale bewustwording, de sleutel tot groei, vitaliteit en welzijn. Wat ik regelmatig terug krijg van mijn cliënten is dat mijn massages zich kenmerken door de persoonlijke aandacht, fijngevoeligheid, het rustgevende effect, stevige druk waar nodig, verlichting van pijn en met volle aandacht in het moment zijn.

Ik kijk voortdurend om me heen naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van coaching en leren & ontwikkelen die duurzaam effect creëren en waar het leren het meest effectief plaats kan vinden. Ook sta ik regelmatig bij mezelf stil bij de vraag hoe ik mijn eigen proces kan beïnvloeden om mijn persoonlijke en professionele doelen te verwezenlijken.

Mijn doel in coaching is om jouw aanwezige talenten en krachten aan te boren en te helpen eventuele belemmeringen te hanteren. Ik beschouw persoonlijke ontwikkeling als een cyclisch en continue proces waar jij samen met mij sturing aan kan geven.

Kernwoorden voor mijn manier van coachen en adviseren: creativiteit, denken in mogelijkheden/kansen, een natuurlijke coördinator die bedoelingen verheldert en opvattingen inventariseert, spiegel voor houden, aanspreken eigen vermogen en eigen verantwoordelijkheid.

Als Adviseur duurzame inzetbaarheid ga ik graag samen met jou de uitdaging aan om je medewerkers 'fit' voor de toekomst te houden. 20 Jaar ervaring en bevlogenheid in het HRM vak dragen bij aan mijn gedreven focus mee te willen denken over hoe werknemers vitaal, vakbekwaam en gemotiveerd blijven.

Als je er achter kan komen wat je drijft in het leven, hoe groot of klein dat ook kan zijn, dan zal je merken dat je steeds een stapje dichterbij datgene komt wat je echt na aan je hart ligt.

Ik ontmoet je graag een keer in mijn praktijk of op de werkvloer! Neem contact met mij op voor een afspraak.

Jacqy van Thuijl